Blogs

Onderwerpen die ons verborgen kampioenen boeien en raken delen we graag gevraagd en ongevraagd met de wereld. Kennis over nieuwe ontwikkelingen in het brede vakgebied wat we gemakshalve marketing en communicatie noemen, artikelen uit de media, onze eigen Rotterdamse blogs met een mening, opvallend creatief werk van vakbroeders, bijzondere tentoonstellingen en events of gewoon leuke weetjes die je doen glimlachen.

Lees meer in ons white paper!

Adapting your tone of voice for different social media platforms

In the digital age, social media has become an essential part of our daily lives. Each platform offers a unique environment and audience, so it's crucial for businesses to adapt their tone of voice to communicate and engage effectively with their target audience. 

Lees verder
hid-iconen-animaties

Aan de slag met animatie: Een complete gids!

In deze blog begeleiden we je stap voor stap door het proces van een animatie. Met deze handleiding kun je vol vertrouwen aan de slag!

 

Lees verder
Purple Professional Gradients Wealth Management Finance LinkedIn Single Image Ad-1

Waarom is SEO belangrijk voor je bedrijf?

Stap in de uitdagende wereld van zoekmachine optimalisatie (SEO). Hier ligt namelijk de sleutel tot online succes.

Lees verder

Depot Boijmans scoort in binnen en buiteland

Bij Hidden Champion zetten we graag het spotlicht op Rotterdamse merken die ieder op eigen wijze hun publiek raken. Depot Boijmans Van Beuningen is zo’n parel!

Lees verder
IMG_2782

Taalmaatje voor Moshtaq uit Afghanistan

Sinds enkele maanden ben ik ‘taalmaatje’ voor Moshtaq en help ik hem – met veel plezier - om die o zo lastige Nederlandse taal onder de knie te krijgen.

Lees verder
IMG_6220

Little Italy raakt smaakpapillen van fijnproevers

In een tijd dat Nederland voorzichtig afscheid nam van de Honig elleboogjesmacaroni, startte eigenaar Antonio van Helden in 1981 Little Italy aan de Lombardkade.

Lees verder
kalender-stukje-rotterdam-groot

Een ‘Stukje Rotterdam’ aan je muur!

Op het platform stukjerotterdam.nl vind je toffe tastbare concepten die de kracht van Rotterdam uitdrukken. En…ze zijn te koop voor iedereen met een warm hart voor Rotjeknor.
Lees verder
Cover-1

“Kunst moet plagen, behagen, verleiden”

In de Rotterdamse Kunsthal vond vrijdag 24 november 2023 de boeklancering plaats van de monografie over Madeleine Berkhemer.

Lees verder
AdobeStock_516567542-1

Morgen al duurzamer inkopen en verkopen

Wat, wanneer en hoe verduurzamen?

Lees verder

Hidden Champion werkt o.a. voor:

Brand Sessie: ontdek jouw merk!

Bij onze Brand Sessie graven we diep naar de essentie van jouw merk. Ontdek wat het uniek maakt en waardevol voor jouw doelgroep. Het resultaat? Een krachtig lanceerplatform voor jouw merkstrategie, met heldere richtlijnen voor de toekomst!

Boek een Brand Sessie!